Előfizetői tartalom

Magyar milliárdosok figyelem: milliárdokat hoz a világ leghíresebb helikopter leszállója

Hotel tetején van és vonzza a sztárokat és a nagypénzű üzletembereket. Már húsz éve működik, és csak ontja a dollár milliárdokat, annyira jó befektetés. Dubaj gyakorlatilag ezzel került fel a világ térképére. A Burj-al Arab hotelről és híres helikopter leszállójáról van szó, ami - mint minden ingatlan - egyszer eladó lesz.

Öt évvel az átadás után egy sajtóúton magam is megfordulhattam ott, már akkor is hófehér Bentleyk sorakoztak a bejárati parkoló előtt és napokkal előre kellett helyet lefoglalni a tetőn lévő étteremben. A leszálló területre nem engedtek ki, de mondták: a közeljövőben érdekes vendégek jönnek. Csak később, a netről tudtuk meg, hogy egy rövid Federer-Agassi játszma zajlott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés