Szerződést hosszabbított a dél-budai irodapiacon működő cég
Ingatlan

Szerződést hosszabbított a dél-budai irodapiacon működő cég

Portfolio
A Walter AG - a szerszámgyártó szektor német képviselője - magyarországi központjának újabb irodabérleti hosszabbításával közel 25 éves időszakot tölt el a Budafoki Business Centerben. A Walter Hungária Kft. 2001 tavasza tartó folyamatos növekedésének helyszíne a CPI Hungary XI. kerületi irodaháza, mely évek óta teltházas képviselője az economy-office kategóriának.
A Richard Walter által 1919-ben alapított cég is egészen a kétezres évek elejéig családi vállalkozásként működött, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően erős partneri kapcsolatok szövődtek elsősorban német nagyvállalatokkal, akik a globalizáció térhódítását követően is ugyanazt a minőségi támogatást szerették volna viszontlátni külföldi leányvállalataiknál, amit Németországban már megszoktak. Így a száz év alatt megszerzett tudással és tapasztalattal felvértezett Walter szakmai stábja immár globális szinten tudott előnyt kovácsolni innovatív megoldásaival és a '90-es években Magyarországon végbement gyártói kapacitás növekedésnek köszönhetően döntöttek a magyarországi kereskedelmi képviselet megnyitása mellett 2001-ben.Portfolio Ingatlan Adatbázis


Balance Building

Balance Building

1139 Budapest, Váci út 99.
Kiadó terület: 460m2
Átadás:
2008
Bérleti díj: 13 - 13 EUR
Ajánlatot kérek

Fontos fejlesztői és bérbeadói szempontunk a bérlőink folyamatosan változó igényeinek kielégítése, sikereik támogatása, mindennapi munkájuk megkönnyítése. A jelenlegi irodapiaci helyzet merőben más mint mondjuk a 2000-es évek elején, - vagy akár a 2010 környéki válság idején, - így egy ilyen siker érdekében folyamatosan adaptálódni kell minden üzleti szituációhoz, de leginkább a bérlő aktuális elképzeléseihez, saját finanszírozási és üzleti keretink mellett, ami rendkívül komplex folyamat. A bérlőinkkel kialakított jó személyes és szakmai viszony, az erős, összehangolt üzemeltetői csapatmunka, és a projekt back-office támogatásának nagy elismerése ez a tranzakció - mondta el Bodahelyi András, a CPI senior leasing managere.


Bodahelyi András

logisztikai menedzser (Airport Logistic Park)

CPI Hungary

Leasing Manager a CPI Property Group Magyarországnál. Tanulmánya: Eötvös József Főiskola, angol szak 1995-1999. Főiskola után egy kiskereskedelmi hálózat külkereskedelmi vezetőjeként szerzett értékesítési tapasztalatot... Tovább »

koronvavirus
sme kkv csomag laptop
kínai jüan
A lány, aki végrehajtotta a világ egyik legnagyobb hackertámadását, majd ezzel hencegett
zöld környezet levél
DSZZS20200216016
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
B1013953