FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Szerződést hosszabbított a dél-budai irodapiacon működő cég

Portfolio
A Walter AG - a szerszámgyártó szektor német képviselője - magyarországi központjának újabb irodabérleti hosszabbításával közel 25 éves időszakot tölt el a Budafoki Business Centerben. A Walter Hungária Kft. 2001 tavasza tartó folyamatos növekedésének helyszíne a CPI Hungary XI. kerületi irodaháza, mely évek óta teltházas képviselője az economy-office kategóriának.

A Richard Walter által 1919-ben alapított cég is egészen a kétezres évek elejéig családi vállalkozásként működött, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően erős partneri kapcsolatok szövődtek elsősorban német nagyvállalatokkal, akik a globalizáció térhódítását követően is ugyanazt a minőségi támogatást szerették volna viszontlátni külföldi leányvállalataiknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés