Előfizetői tartalom

Megtörtént, amitől annyian rettegtek - Beállt a város

Portfolio
Ahogy azt előre meg lehetett jósolni, a 4-6-os villamos felújítási munkái miatt újra ráköszöntött az autósokra a dugós játék. A Margit körút Széna tér és Török utca közötti szakaszán pedig pótlóbuszok járnak, írja az Index, meg személyesen is tapasztaltuk. Nekünk a most már új Széll Kálmán szoborral is rendelkező Széll Kálmán térről (ex Moszkva tér) a metrós kiváltás jött be a legjobban. Autósoknak viszont nincs ötletünk, csak annyi, hogy rakják le a kocsit, és szálljanak metróra, hévre, vagy elektromos rollerre vagy robogóra, most úgyis tökéletes az idő hozzá.

Az Index munkatársainak ma reggeli okonyomozása kiderítette, hogy a Nyugati pályaudvartól egészen a Margit híd budai hídfőig lépésben sem nagyon lehet közlekedni, a pótlóbuszok és az autók is álltak. A pótlóbuszok ráadásul nem tudnak végig a síneken közlekedni, és az utasokat is a csak a buszmegállókban tudják felvenni, lerakni. Az Árpád fejedelem útján, az Óbudáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés