Előfizetői tartalom

Csak 15 olyan város létezik, ahol van használható smart city terv

Portfolio
Az urbanizáció extrém kihívásokat teremt a társadalom számára, a legújabb technológiák ugyan megoldást jelenthetnek ezek közül némelyikre, nem mindegy ugyanakkor, hogy ezeket hogyan használják és egyáltalán akarják-e használni az emberek. Az okos városok sok mindenben megkönnyíthetik az életünket, van azonban egy nagy gátja annak, hogy az a mintegy 1000 smart city kezdeményezés a való életben is megvalósuljon - írja egy JLL tanulmány alapján a Marketing Interactive.

Egyre többször van szó róla, hogy hiába minden új technológia és azok a kütyük, amelyek ezeket alkalmazzák, az emberek bevonása, pozitív hozzáállása, és nyitottsága nélkül nem lesznek okosak a városaink. De akkor hogyan is kapcsolódnak az emberek, a proptech és az ingatlanok ehhez a világhoz és mi a szerepe az utóbbinak egy sikeres okos város koncepcióban? És mi a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés