Előfizetői tartalom

Itt nyitotta meg kapuit Budapest legújabb szállodája (képek)

Portfolio
Átadták a Barceló Group fejlesztésében megvalósult Barceló Budapest nevű 179 szobás szállodát. A hotel a belvárosban, a Király utca 16. szám alatt nyitotta meg kapuit. A korábban több más funkciót is betöltő épületet mintegy két év alatt alakították át, a spanyol társaság 25 évre szóló bérleti szerződést írt alá a fejlesztő Sunbelt Csoporttal. A beruházás értéke megközelíti a 15 milliárd forintot.

Megnyitották Budapest legújabb szállodáját a VI. kerületi Király utcában. A Barceló Budapest a kétágyas szobák mellett 5 egybenyitható lakosztállyal, 80 fős konferenciateremmel, tárgyalótermekkel, napi 24 órában nyitva tartó fitneszstúdióval és a városra páratlan kilátást nyújtó Sky Barral várja vendégeit. Galéria10 képBarceló BudapestForrás: BookingAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés