Előfizetői tartalom

Kiderült, mi zavarja legjobban az irodában dolgozó nőket és férfiakat

Portfolio
Egy széleskörű felmérés alapján az Egyesült Királyságban dolgozó munkavállalók jelentős része valamivel elégedetlen a munkahelyén. A megkérdezett 2000 ember 83 százaléka panaszkodott bizonyos dolgokra. Az alábbiakban a Workplace Insight cikke alapján nézzük meg, hogy melyek az elégedetlenséget kiváltó leggyakoribb okok.

A kutatás a férfiakat és a nőket külön vizsgálta aszerint, hogy hány százalékban említették az alábbi zavaró tényezők valamelyikét. Az ábrán egyértelműen feltűnik,hogy a legzavaróbb dolgok között a nem megfelelő hőmérséklet és a rossz fényviszonyok állnak, de olyan meglepő dolgokat is említettek a megkérdezettek, mint a penész, a csótányok vagy a csöpögő csap.Érdekes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés