Előfizetői tartalom

Ezen nemcsak az ingatlanpiac, hanem a mi jövőnk is múlhat

Portfolio
A klímasemlegesség, a kibocsátott károsanyagok mennyisége az EU-s és az itthoni gazdaság egész területén is "hot topic". Muszáj most foglalkoznunk vele, ingatlanpiaci vonatkozásban pedig olyan épületeket tervezni, építeni és ezeket úgy fenntartani, hogy a később már a pozitív hatások is megmutatkozzanak. Győri Gyulát, CPI Facility Management Directort kérdeztük többek között arról, hogy hogyan lehet támogatni a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését és a klímaváltozási törekvéseket az épületek tervezésénél, vagy fenntartásánál, illetve hogy mit látnak a bérlők részéről, igénylik-e a legújabb környezetvédő megoldásokat.

Hogyan lehet támogatni a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését és a klímaváltozási törekvéseket az épületek tervezésénél, kialakításánál, vagy fenntartásánál? Az épületek életciklusuk folyamán, a használatuk alatt terhelik legjobban a környezetüket, a fenntartható fejlődés mellett, a fenntartható környezet is szerepet kap, valójában az övé a főszerep. Természetesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés