Előfizetői tartalom

Dél-koreai befektető vásárolt irodaházat a Váci úti folyosón

Portfolio
A Skanska eladta budapesti Nordic Light Trio irodaházát a JR AMC dél-koreai ingatlanbefektetési alapnak. Ez nemcsak a vevő első közös üzlete a Skanska-val, de az első irodaház-befektetése a régióban a bécsi, dublini és párizsi tranzakciók után. Emellett egy dél-afrikai cég is vásárolt a hazai piacon, ők a reptér közelében lévő Aerozone Business Parkra kötöttek szerződést.

A Nordic Light Trio a főváros pesti oldalán található. Teljes bérbe adható területe mintegy 14 ezer négyzetméter, valamint 221 parkolóhelyet kínál majd az irodaház. Az épület 98 százalékát már bérbe adták, a legnagyobb bérlő egy nemzetközi egészségügyi cég. A 7 emeletes épületet a Paulinyi-Reith & Partners tervezte. A Colliers jelentése szerint az ázsiai befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés