Előfizetői tartalom

Nézzük, melyik kerületben drágultak a legjobban a lakások!

Portfolio
Minden kerületben 10 százalék felett volt a tégla építésű használt lakások áremelkedése, a tavalyi év első félévében létrejött adásvételekkel összehasonlítva. Az átlagos árak 450 és egymillió forint között szóródtak ennél az ingatlantípusnál, míg a panelok esetében fél millió forint volt az alsó határ és minimum 20 százalékkal drágábban adták el a lakásokat, mint a tavalyi évben ilyenkor - derül ki az Otthon Centrum elemzéséből.

A fővárosi használt téglalakások négyzetméterára minden kerületben emelkedett a tavalyi év azonos időszakához, vagyis a második negyedévhez viszonyítva, az Otthon Centrum által értékesített lakások esetében. Az emelkedés mértéke minden kerületben meghaladta a 10 százalékot, de azok a külső kerületek, amelyek alacsonyabb bázisról indultak még ezt is meghaladták. A külső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés