Előfizetői tartalom

Szinte felgyulladnak a városaink - Ki, mit tesz a klímaváltozás ellen?

Portfolio
Szerencsére már mindenhol tudatosan foglalkoznak a klímaváltozás problémájával és azokkal a módszerekkel, amelyeket most kell alkalmaznunk, ha azt szeretnénk, hogy a jövőben még valamelyest élhető legyen a környezetünk. Most pláne érezhetjük a klímaváltozás hatásait, amikor sorra dőlnek meg Európában a melegrekordok, több dél-franciai városban is 45 fok feletti értékeket mértek, de az északabbra fekvő Belgiumban is vörös riasztást adtak ki a hőség miatt. De vajon mi a helyzet itthon, és hogyan készülhet az ország tudatosan a egyre súlyosbodó felmelegedés jövőbeli kezelésére, enyhítésére?

Sorra dőltek meg az elmúlt hetekben Európában a melegrekordok, ami jól jelzi előre annak az elviselhetetlen világnak a közeledését, ami ellen egyre tudatosabban lépnek fel az egyes országok, különböző szabályozásokat, szigorításokat bevezetve, vagy éppen az olyan új technológiákat támogatva, amelyek segíthetnek a klímaváltozás elleni harcban. Csak hogy néhány várost...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái