Előfizetői tartalom

Egyetlen ábrán az igazság - Ennyiért kelnek ma el a lakások Magyarországon

Portfolio
A válság óta 2018-ban kötötték a legtöbb adásvételi szerződést Magyarországon, ezzel a lakáspiac elérte a kétezres évtized első felének átlagát. Az Otthon Centrum a lakosságszámhoz viszonyított tranzakciószámok mellett az összes saját tranzakcióját pontként ábrázolva megmutatta, hogy milyen méret- és ártartományban cseréltek gazdát a lakások 2019 első felében.

A legtöbb lakásvásárlás a nagyvárosi térségekben, a fővárosban és környékén, valamint a Balaton parti településeken történik Magyarországon. Az új CSOK szabályoknak köszönhetően a munkahelyi központoktól távolabb fekvő, de még napi ingázással elérhető települések ingatlanpiacának megélénkülésére lehet számítani 2019-ben. Az olcsó hitelek mellett az alacsony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés