Ismeretlen cseh fejlesztő építhet gigaprojektet az Árpád hídnál
Ingatlan

Ismeretlen cseh fejlesztő építhet gigaprojektet az Árpád hídnál

Portfolio
Egy újabb hatalmas irodaprojektet jelentettek be a Váci úti irodafolyosón, a fejlesztő cseh székhelyű UDI Csoport ezzel a budapesti projekttel folytatná terjeszkedését az európai piacon. A mintegy 80 ezer négyzetméteres irodaprojekt építését a tervek szerint két év múlva kezdenék el - derül ki a CIJ Europe cikkéből.
A cseh fejlesztő cég egy hatalmas irodaprojekt indítását tervezi a magyar piacon, ennek első lépéseként egy 2 hektáros területet vásárolt az Árpád híd pesti hídfőjének közvetlen közelében. A Süllő névre keresztelt projekt 80 ezer négyzetméternyi irodát foglal magába, és a bejelentés alapján 2 év múlva el is kezdenék az építkezést. Az irodaházat további két év alatt fejeznék be, egyelőre azonban, a piaci információink szerint nem rendelkezik építési engedéllyel a fejlesztő. A projekt értéke mintegy 49 milliárd forintnak megfelelő eurót tesz ki.Portfolio Ingatlan Adatbázis


Balance Hall

Balance Hall

1139 Budapest, Váci út 99.
Kiadó terület: 6530m2
Átadás:
2019
Bérleti díj: 14.5 - 16 EUR
Ajánlatot kérek


"A magyarországi csatlakozással csoportunk már egy negyedik országban is jelen lesz" - mondta Radek Mensik, az UDI Csoport alapítója.

A cseh cég leginkább a szerb és lengyel piacon aktív, illetve saját hazájukban főként lakóparkokat építenek, több mint 100 lakásprojekt átadása köthető a nevükhöz, de ők építették a Luka bevásárlóközpontot is Prágában.

Az Árpád híd környéken már folyamatban van az Agora 136 ezer négyzetméteres fejlesztése, a Nordic Light három irodaegyüttese összesen 40 ezer négyzetméteren és egy egyelőre még beépítetlen telken a New Age elnevezésű irodaprojekt a CPI fejlesztésében. Ehhez adódik hozzá a mostani 80 ezer négyzetméteres irodafejlesztés, a Süllő és Visegrádi utca találkozásánál, ahol eddig egy fedetlen parkolót üzemeltettek, ami a tulajdonosváltás miatt korábban bezárt, augusztus közepétől azonban újra megnyithat a projekt elindulásáig. Háttérinformációink alapján a terület korábban az Iberostar Grand Hotelt is fejlesztő Masaveu Internacional spanyol cég tulajdonában volt.

Ismeretlen cseh fejlesztő építhet gigaprojektet az Árpád hídnál
A 80 ezer négyzetméteres irodaprojekt látványterve, forrás: UDI
mexikói katonák
wall street_shutterstock
Kiadta újabb hard-Brexit felkészítő anyagát Brüsszel: ez vár az emberekre és cégekre
Alteo klub
boeing 737NG
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 03: British Prime Minister Boris Johnson leaves 10 Downing Street on October 3, 2019 in London, England.
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
shutterstock_1135735163