Előfizetői tartalom

Új őrület hódít a Balatonon - Mutatjuk, hol nyaralnak majd rengetegen

Eddig csak a társasházi építési hullámról adtunk hírt a Balatonnal kapcsolatban. Magyar nagyvállalkozók és más beruházók főleg a déli parton egymás után vágtak és vágnak bele különféle méretű projektekbe. Ám most egyre nyilvánvalóbb, hogy oda is megérkezett a Budapesten már érzékelhető hotel cunami,amit kormányzati milliárdok is támogatnak.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének adatbázisából azt vettük észre, hogy egyre méretesebb a hotel biznisz is a tó körül: több mint 400 szoba kerülhet a piacra a következő 1-2 évben és biztos, hogy ez még nem a vége, hiszen a turizmus dinamikusan növekvő pályán halad és a felsőközép és felső kategóriákban még mindig hiány van. Különféle kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés