Előfizetői tartalom

Milyen egy ideális iroda? És mennyiért juthatunk hozzá?

Portfolio
Bár leggyakrabban az építőipar kapcsán kerül szóba a munkaerőhiány, az emberi munka értéke a többi szektorban is egyre jobban felértékelődik. A cégek éppen ezért már nemcsak a munkabérekkel, hanem az irodai környezettel is igyekeznek a munkavállalóikat megtartani. Megnéztük, hogy milyen költségekkel jár a cégek számára egy irodai munkahely fenntartása a különböző alpiacokon.

A BRF legújabb felmérése szerint az elmúlt 3 hónapban átadott négy irodaépülettel együtt 3 654 180 négyzetméterre nőtt a budapesti modern irodaállomány. Az üresedési ráta rekord alacsony 6,3%-ra süllyedt, ami 0,8 százalékpontos negyedéves csökkenésnek felel meg. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a modern irodák iránti kereslet hogyan alakította a bérleti díjakat, amihez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés