Előfizetői tartalom

Ilyen új lakást kapsz 40 millióért Budapest különböző részein

Portfolio
Akár hitellel, vagy saját tőkéből vágna bele valaki most egy új lakás megvásárlásába, az biztos, hogy Budapesten 20 millió forint alatt csak egy-egy kivételes esetben lesz lehetősége a vásárlónak megbízható projektben válogatni. 30 millió forintért ugyan már vannak kisebb új lakások, ezek száma azonban csak pár százra tehető egész Budapesten. Még tíz milliót hozzátéve az elképzelt összeghatárhoz azonban már ezer fölé kúszik a még szabad budapesti új lakások száma, így megnéztük, hogy mekkora különbség van például az alapterületekben a 40 millió forintos új lakások között Budapest egyes részein.

A folyamatban lévő újlakás-projektek elkészültével egyre szűkül a még megvehető lakások száma Budapesten, vannak azonban még társasházak, ahol nem értékesítettek minden lakást. A megemelkedett áraknak köszönhetően, a jelenlegi fővárosi lakáspiac nem, vagy csak nagyon korlátozott számban teszi lehetővé, hogy egy megbízható projektben 20 millió forint alatt találhassunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés