Előfizetői tartalom

Itt kezdődik az igazi luxus: képeken a legdrágább New York-i otthonok

Portfolio
Amikor Magyarországon, és leginkább Budapesten a legdrágább lakásokról van szó, biztosra vehetjük, hogy néhány milliós négyzetméterárakkal találkozni fogunk. New Yorkban ez szám jóval magasabbra emelkedett, a végösszegekről már nem is beszélve, a legdrágább luxuslakások megvételéhez ugyanis az itthoni rekordösszegű ötöslottó telitalálat is édeskevés lenne.

Mivel folyamatosan cserélődnek és újabb luxuslakások várnak eladásra, a Curbed rendszeresen listázza az éppen aktuálisan meghirdetett legdrágább new york-i otthonokat. A 25-ös lista legolcsóbbja is 13,2 milliárd forintba kerül, a négyzetméterára 75 ezer dollár, ami átszámolva több mint 21 millió forint. Lássuk hát mitől olyan különleges és drága a lista elején szereplő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés