FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

A Váli völgy lehetne az új magyar Eldorádó, Felcsút meg a központja

A legtöbb agglomerációs településhez képest egyelőre nyomott áron lehet nagy telket vagy romos házat venni a Váli völgyben, ami akár új Eldorádó is lehet. Befektetők még nem köröznek,de már látni, hogy megugrott a forgalom és az árak is, a betelepülők felújításokba fogtak, csoda lenne, ha az új hitelekkel megsegített családok vagy elvonulni vágyók pár éven belül nem duzzasztanák fel a létszámot. Felcsúton már megkezdődött, felkészül Vál és Alcsútdoboz.

A nagyot álmodás mintapéldánya, hogy lakóparkként árulnak egy bedőlt majd feltámasztott sorházi projektet Felcsúton. Nyolc db, belső kétszintes, nappali+3-4 szobás, 110 négyzetméteres ingatlanok ezek, amiket szerkezetkészen 29, kulcsrakészen 35 millió forintért lehet megvenni. A sorházi lakások most az egyik nagy közvetítő hálózat kínálatában is szerepelnek. Falusi CSOK-ra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés