Előfizetői tartalom

Környezetvédelmi minősítést kapott a Diófa egyik irodaháza

Portfolio
A klímavédelem és a fenntarthatóság egyre fontosabb téma napjainkban, a fejlesztők, bérlők és irodaházak tulajdonosai is igyekeznek ennek megfelelően tervezni, vagy üzemeltetni az épületeket. A különböző környezetvédelmi minősítések ezt a tudatosságot értékelik, akár a most épülő, vagy a már elkészült, de korszerűsített ingatlanoknál. Most egy újabb irodaház csatakozott ehhez a körhöz, a Diófa Alapkezelő által kezelt Alkotás Point irodaház kapott BREEAM minősítést.

A 2002-ben átadott 25 000 négyzetméteres Alkotás Point irodaház még 2018-ban került a Diófa Alapkezelő Zrt. kezelésében lévő Torony Ingatlan Befektetési Alap tulajdonába. A korszerűsítés során egyrészt idén nyáron bevezették az integrált hulladékkezelést, a nem újrahasznosítható kommunális hulladék mennyiségét sikerült minimálisra csökkenteni a házban keletkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés