Előfizetői tartalom

Elképesztő számok a belvárosban: ennyibe kerülnek ma az üzlethelyiségek

Portfolio
A bérleti díjak emelkedése jellemezte a hazai kiskereskedelmi piacot, melynek során a prémium kategóriában (high street) 70-150 euró között mozog a havi, négyzetméterenkénti bérleti díj - derül ki a Cushman & Wakefield elemzéséből, ami a ma jellemző hozamokat is bemutatja. A bevásárlóközpontok méret szerinti eloszlását pedig a JLL felmérése vizsgálta.

Hosszú fejlesztési szünet után 2020 utolsó negyedévében várható a Kelenföldön épülő Etele Plaza átadása és az ECE Árkád Aquincum is a lehetséges fejlesztések között említhető. A meglévő állomány esetében pedig egyre többször lehetünk tanúi a gyakran 15-20 éves épületek felújításának, sőt egyes esetekben - pl. Campona - az épület bővítésére is sor kerül.Bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés