Előfizetői tartalom

A munkahelyek szép új világa - Így kell okosan modernizálni

Portfolio
A munkavállalók mindennapjaik jelentős részét töltik az irodában, ezért sokat számít, hogy milyenek a berendezések, a legkör és a hangulat. A fiatal generációk képzett tagjai pedig kifejezetten igénylik, hogy modern és rugalmas környezetben dolgozhassanak. Épp ezért ma már senki sem gondolja, hogy az irodamodernizálás felesleges beruházás lenne. De a munkáltatóknak természetesen továbbra is kiemelt szempont a hatékonyság és a költségek optimizálása, amihez egyre több technológiai eszköz elérhető el. Mutatjuk, miről van szó.
Mit értünk modern iroda alatt? Általában még mindig a kortárs ízlésnek megfelelő irodabútorokkal és dizájnnal, a tágas, nyitott terekkel, nagy üvegfelületekkel ellátott helységeket. Pedig a 21. századi iroda valójában jóval több mint egyszerű fizikai tér: egy komplex, jól megtervezett és rugalmas rendszer része. Már minden mérhető és optimalizálható Az irodával kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái