Előfizetői tartalom

Magyar magánbefektetők vásárolták meg a belga ingatlanóriás Váci úti projektjét

Portfolio
Az Atenor bejelentette, hogy a M.E.F.G. Zrt.-nek értékesítette a Váci Greens projektjének legújabb két épületéből az "E" jelűt, vagyis az ötödiket. - derül ki a cég közleményéből. A tranzakció részleteiről ezúttal sem árultak el többet, de a Portfolio Ingatlan Adatbázisában elérhető és a környékre, valamint a konkrét irodaházra vonatkozó átlagos headline bérleti díjak alapján, és egy 6%-os hozamszintet feltételezve, a 23 ezer négyzetméteres épület ára nagyságrendileg 76 millió euró vagyis 25 milliárd forint lehett, de nyilván sok apróság módosíthatott ezen az összegen.

Portfolio Ingatlan Irodakereső Atenor - Váci Greens 1138 Budapest, Váci út 117-133. Kiadó terület: 38474 m2Bérleti díj: 16 – 17 EURÁtadás:2020Ajánlatot kérek A hazai ingatlanválság közepén Magyarországra érkező és önerőből fejleszteni kezdő, belga hátterű Atenor töretlenül halad a hazai irodapiacon, és mára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés