Előfizetői tartalom

Magyar magánbefektetők vásárolták meg a belga ingatlanóriás Váci úti projektjét

Portfolio
Az Atenor bejelentette, hogy a M.E.F.G. Zrt.-nek értékesítette a Váci Greens projektjének legújabb két épületéből az "E" jelűt, vagyis az ötödiket. - derül ki a cég közleményéből. A tranzakció részleteiről ezúttal sem árultak el többet, de a Portfolio Ingatlan Adatbázisában elérhető és a környékre, valamint a konkrét irodaházra vonatkozó átlagos headline bérleti díjak alapján, és egy 6%-os hozamszintet feltételezve, a 23 ezer négyzetméteres épület ára nagyságrendileg 76 millió euró vagyis 25 milliárd forint lehett, de nyilván sok apróság módosíthatott ezen az összegen.

Portfolio Ingatlan Irodakereső ATENOR - Váci Greens E és F épületek 1138 Budapest, Váci út 129-133. Kiadó terület: 11306 m2Bérleti díj: 17 – 18 EURÁtadás:2020Ajánlatot kérek A hazai ingatlanválság közepén Magyarországra érkező és önerőből fejleszteni kezdő, belga hátterű Atenor töretlenül halad a hazai irodapiacon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái