Előfizetői tartalom

Íme, az ország vezető projektjei (képek)

Portfolio
Immáron 22. alkalommal rendezik meg Münchenben a világ egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállítását, az Expo Real-t, ahol 75 országból több mint 2000 kiállító és közel 40 ezer döntéshozó gyűlik össze 2019. október 7-9. között. A kiállítás arra is jó alkalom, hogy a magyarországi ingatlanfejlesztők megismertessék a hazai iroda-, lakás- és hotelfejlesztéseket a nemzetközi befektetőkkel.

A kiemelkedő ütemű építőipari beruházásoknak köszönhetően jelentős nemzetközi érdeklődésre számítanak a világ egyik legrangosabb ingatlanfejlesztési szakkiállításán, a müncheni Expo Real-on a több milliárd eurós magyarországi fejlesztéseket bemutató Budapest-stand szervezői. Budapest Főváros Önkormányzata, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés