Előfizetői tartalom

Az első év, amikor berobbantunk a szakmai ingatlanpiac világába

Portfolio
2005-ben rendeztük meg először a Property Investment Forumot, a Portfolio első ingatlanbefektetési konferenciáját. Azóta közel 15 év telt el, ami azt is jelenti, hogy idén tartjuk a jubileumi 15. ingatlan konferenciánkat. Rengeteg változást, mélypontot és csúcsot is megélt azóta nemcsak a hazai, de a külföldi piac egyaránt. Csak hogy párat említsünk: a hatalmasra megálmodott projektek, amit a kidurrant lufi elsodort, a hirtelen megugró hitelkamatok és a bankok enyhén szólva is óvatos hitelezési politikája, a bedőlt lakáshitelek, majd az újra fellendülő fejlesztési aktivitás. Ezeket az ingatlanpiaci eseményeket szedjük most össze évről évre, egy cikksorozaton belül. Lássuk miről szólt az első Property Investment Forum és mi történt 2005-ben az ingatlanpiacon!

Miről szólt a 2005-ös konferencia? Az előadások középpontjában egyértelműen a befektetési piac, ezen belül a lehetőségek és kockázatok álltak. A téma aktualitása nem is olyan meglepő, a 2005-ös évben ugyanis felkerült Magyarország is a külföldi befektetők térképére, különösen igaz volt ez a lakáspiacra. Egy általános lakáspiaci roham zajlott le Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés