mol campus latvényterv
Ingatlan

Exkluzív! Kiderült, ki építheti fel a Mol szupermodern új székházát

Portfolio
A Mol kiválasztotta az új, Kopaszi-gát mellett épülő székházának kivitelezőjét. A társaság a Market Építő Zrt. pályázatát ítélte a legjobbnak, amely több hazai alvállalkozóval közösen kezdi el a Mol Campus építését. A 2022-re elkészülő, számos egyedi megoldást tartalmazó épület 2500 munkavállaló számára biztosít majd modern munkakörnyezetet - szerepel a Mol közleményében.

Lezárult a Mol Campus generálkivitelezőjének kiválasztása, a Mol szeptember 12-én kivitelezői szerződést kötött a Market Építő Zrt.-vel. A kivitelező kiválasztására 2018. őszén írt ki a vállalat egy zártkörű tendert, amelyre négy vállalat – magyar és külföldi szereplők egyaránt – kapott meghívást. A tenderre olyan európai és Európán kívüli nemzetközi cégek kaptak meghívást, amelyek többek között Oroszországban, Törökországban, Hollandiában is jelen vannak. A legjobb ajánlatot négy körben választották ki, az elbírálás során a Mol döntéshozói az árajánlaton kívül olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint a vállalatok korábbi referenciái, pályázat során elkészített műszaki alternatívák átgondoltsága, számossága, valamint a magyar alvállalkozók bevonása.

Property Investment Forum 2019
Idén egy kisebb jubileumot ünneplünk, hiszen immáron 15. alkalommal rendezzük meg a hazai ingatlanszakmával karöltve, a piac legfontosabb szakmai eseményét, a Property Investment Forumot.

A pályázaton győztes Market Építő Zrt. nevéhez fűződik például a Telekom és T-Systems közös székháza, a hegyvidék kapujában található Hillside Offices, az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gumiabroncsgyárának kivitelezése, a Párisi Udvar műemlékrekonstrukciója és ötcsillagos szállodává alakítása, valamint a napokban átadott a MOME Campus felépítése és a Mol Campus szomszédságában épülő BudaPart projekt, ahol összesen 15 lakóépület és 12 iroda tervezését és kivitelezését végzik.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
BudaPart City

BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Kiadó terület: 17220 m2
Bérleti díj: 15.5 – 18.5 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

A szerződés szeptember 12-i aláírását követően indulhatnak az újabb munkálatok, a kivitelező elkezdi az alaplemez vastagságának megfelelő föld kitermelését, majd ezzel párhuzamosan a torony alatt cölöpépítés, a pódium alatt pedig talajszonda fúrások kezdődnek. Az új székház várhatóan 2022-re épül fel. Az épület terveit a Foster+Partners készítette el, magyar partnerével, a FintaStúdióval közösen.

hologram vezető asszisztens
orban viktor uj kozep-europa
élelmiszer étel getty
67-es gyors ut
dpd csarnokepulet market epito
recept kivaltas patika
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
dpd csarnokepulet market epito