Előfizetői tartalom

Exkluzív! Kiderült, ki építheti fel a Mol szupermodern új székházát

Portfolio
A Mol kiválasztotta az új, Kopaszi-gát mellett épülő székházának kivitelezőjét. A társaság a Market Építő Zrt. pályázatát ítélte a legjobbnak, amely több hazai alvállalkozóval közösen kezdi el a Mol Campus építését. A 2022-re elkészülő, számos egyedi megoldást tartalmazó épület 2500 munkavállaló számára biztosít majd modern munkakörnyezetet - szerepel a Mol közleményében.

Lezárult a Mol Campus generálkivitelezőjének kiválasztása, a Mol szeptember 12-én kivitelezői szerződést kötött a Market Építő Zrt.-vel. A kivitelező kiválasztására 2018. őszén írt ki a vállalat egy zártkörű tendert, amelyre négy vállalat – magyar és külföldi szereplők egyaránt – kapott meghívást. A tenderre olyan európai és Európán kívüli nemzetközi cégek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés