shutterstock_706713199
Ingatlan

Ingatlanfejlesztési ötletpályázat fiataloknak - 800 ezer forintot kap a győztes

Portfolio
Hallgatói ötletpályázatot hirdetett az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) "A digitális nemzedék jövőálló ingatlanfejlesztései" címmel. A pályázat során a jelentkezőknek egy ingatlanfejlesztési tanulmányt kell elkészíteniük a kiíró által meghatározott témakörökből választva szakmai mentorok segítségével.

A pályázati kiírásban foglaltak szerint az alább megadott 3 téma egyikét kell kidolgozni a továbbiakban részletezett formában és tartalommal. Bármely pályázó szabadon választhat az alábbi témák közül, amit a pályázatra történő regisztrációnál kell megjelölni:

  • Déli Pályaudvar fejépületének funkcióváltása, átalakítása – avagy élet a MÁV után, mi lehet a terület szerepe, ha a vasút Kelenföldig kiköltözik. Milyen új használati mód jöhet szóba, ami a környezettel harmonizál és új életet lehet az aluljárós részbe, a változatlanul jelentős átmenő forgalomnak megfelelően.
  • Modern panelház és környezetének kialakítása – Korszerű lakótelepekre, panelházakra változatlanul jelentős az igény. Az építőipari mutatókat is figyelve, érdemes megvizsgálni az előregyártott elemek használhatóságát, és ehhez mindenképpen szükséges egy praktikus csomagterv kialakítása. Frekventált környezetben, panorámás XI. kerületi telken megvalósítható épület tervét várjuk.
  • Budapest Park – a népszerű koncerthelyszín átalakítása színvonalas hellyé – parkolás és hangszigetelés megoldása, belső szolgáltatások racionalizálása és minőségi javítása, időjárási anomáliák kezelése, kiegészítő szolgáltatások, a helyszín minél jobb napközbeni használhatóságára.

A pályázaton való részvétel feltételei

  • A pályázat résztvevője – a pályázó – bármely egyetemi vagy főiskolai hallgató, illetve pályakezdő 30 éves korig, aki a további pályázati feltételeknek
  • Pályázó min. 3 fős csapat lehet. Mivel az ingatlanfejlesztés egy komplex ”műfaj”, ezért a pályázatok elbírálásakor előnyben részesítik azt a pályázót, aki maga mellé más, a jelen pályázatban meghatározott ingatlanfejlesztések szempontjából ugyancsak fontos szakmák (építész, közgazdász, szociológus, jogász, tájépítész, stb.) hallgatóiból szervez csapatot. A csapat tagja lehet bárki, aki ötleteivel, szakmai segítségével emeli a pályázat színvonalát.
  • A pályázó azzal, hogy a pályázatát benyújtotta, a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezően
  • A pályázó a pályázatot anonim formában, jelige (vízió név) megadásával nevezi, továbbá a pályázat szerzőit (a csapat tagjait) név szerint egy külön dokumentumban
  • A pályázaton minden pályázó csapat csak egy pályaművel vehet részt.

A pályázatra szeptember 30. 12 óráig lehet jelentkezni, a pályaművek leadásának határideje október 31. 23:59 óra. A pályázat eredményének kihirdetése és a díjak átadása november 20. A pályázaton való részvétel regisztrációhoz kötött. A pályázati dokumentáció – a regisztrációt követően - ingyenesen letölthető a www.ifk-egyesulet.hu/otletborze weboldalról.

Property Investment Forum 2019
A főváros jövőben induló ingatlanfejlesztéseiről a november 21-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum 2019 konferencián beszélnek majd a szakértők.
GettyImages-200487905-002
Csaknem pormentes lesz az ALDI magyarországi logisztikai bázisa
STA_0781
STA_0480
putyin
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Csaknem pormentes lesz az ALDI magyarországi logisztikai bázisa