Előfizetői tartalom

Valóság, vagy eltúlozzuk? - A dolgozók csupán 5 százaléka elégedett az irodájával

Portfolio
Többnyire szubjektív megítélés kérdése, hogy ki mennyire elégedett a munkahelyével, beleértve nem csak az elvégezendő munkát, de minden fizikai körülményt is, mint például magát az irodaházat, a munkakörnyezetet, a rendelkezésre álló eszközöket és szolgáltatásokat. Éppen ezért nem is egyszerű olyan környezetet kialakítani, amiben mindenki jól érzi magát, a törekvés viszont egyre látványosabb sok cég részéről. Ehhez azonban ismerniük kell az igényeket, azt hogy mi zavarja és mi motiválja a dolgozókat, egyelőre ugyanis úgy tűnik, hogy csupán 5 százalékuk elégedett az irodaházzal, amelyben dolgozik.

Nehéz úgy megépíteni, fenntartani és bérelni egy irodaházat, hogy az minden dolgozónak egyaránt megfelelő legyen, az viszont sosem baj, ha minél jobbra törekszik az adott vállalat. Nyilvánavalóan a más profilú, szerkezetű, kulturájú cégek és munkavállalóik más-más igényeket állítanak az ideális munkahellyel szemben. A jelenlegi munkaerőhiányos környezetben, nem véletlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés