Előfizetői tartalom

Az ingatlanpiac új csillaga? - Aki egyszer beszáll, aligha akarja abbahagyni

Portfolio
Elkezdődött a CEE Property Forum konferencia Bécsben, ahol az első előadások egyike az ingatlanpiac és a folyamatosan változó technológia összekötéséről, vagyis a proptech térnyeréséről szólt. Ahogy a gazdaság és az elétünk minden területére beszivárogtak a különböző digitális megoldások, úgy igaz ez az ingatlanpiacra is. Jelenleg ott tartunk, hogy a különböző kihívások kezelésére, mint a munkaerőhiány, vagy az emelkedő költségek, szinte lehetetlen olyan választ adni, amiben nem szerepel a technológia. Nem csoda hát, hogy aki pedig beszállt erre a piacra, úgy tűnik abba sem akarja hagyni.

A konferencia első előadása során James Dearsley, Co-Founder, Unissu, a proptech területeiről, az eddigi elterjedéséről és a további lehetséges célokról beszélt. Korábban már több cikkben is összefoglaltuk, hogy mit jelent a proptech, egy rövidebb megfogalmazás alapján:  Egy részlete az ingatlanipar egy szélesebb technológiai átalakulásának, egyfajta mentális átállást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés