Előfizetői tartalom

Belvárosi prémium irodaház került az OTP alapjához

Portfolio
A Széchenyi téri Roosevelt Irodaház megvásárlásával egy 26 ezer négyzetméteres prémium kategóriás ingatlan került az OTP Ingatlanbefektetési Alap portfóliójába. Az irodaházat a Macquarie Csoporthoz tartozó, müncheni székhelyű GLL Real Estate Partners (GLL) alapkezelőtől vásárolta meg az OTP Csoport ingatlanalapja - szerepel a cég közleményében.

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap már az elmúlt években is leginkább az irodapiacra koncentrált: többek között 2017-ben a Westend Business Centert, 2018-ban a Corvin 1-3 irodaházakat vette meg, majd a MOM Park tavalyi megvásárlásával kiskereskedelmi ingatlannal is bővült a portfóliójuk. A napokban zajlott a CEE Property Forum konferencia, ahol a régiós ingatlanpiacok kapcsán arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés