Előfizetői tartalom

Magyar startup nyert nemzetközi díjat Bécsben

Portfolio
Az elmúlt 12 hónapban 5 ország 25 vállalata vett részt a Property Forum rendezvényein Közép- és Kelet-Európában. A közönség minden alkalommal megszavazta és kiválasztotta a legérdekesebb ötleteket, amelyek rövid előadások keretében ezúttal is bemutatkoztak a CEE Property Forum 2019 konferencián. A Proptech Pitches során a legígéretesebb startupok vezetői mutatták be cégeiket a közönségnek, akik ezt követően megszavazták a győztest.

Nincs könnyű helyzetben az, aki csak néhány hónapra szeretne lakást bérelni egy idegen városban. Ilyen eseteben a hotelek túl drágák és kicsik, az ügynökségek sem adnak ki ilyen rövid időre lakást, az airbnb viszont szintén nagyon drága és csak szezonon kívül lehet opció. A rövid távú bérlet iránt azonban egyre nagyobb az igény. Vállalkozók, akik egy új brandet akarnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés