Előfizetői tartalom

Nincs a cégnél home office? Sok dolgozónak olyan ez, mintha a faxot erőltetnénk

Portfolio
A home office és a távmunka nem a jövő, hanem a jelen - legalábbis a munkavállalók szemében biztosan. Mára olyannyira fontossá vált a rugalmas munkavégzés, hogy sokan akár a fizetésükből is lejjebb adnának azért, hogy otthonról dolgozhassanak. Ráadásul egyre több vizsgálat bizonyítja, hogy azok, akiknek beleszólásuk van abba, hogy mikor és hol végzik feladataikat, jobban is teljesítenek. Akkor mi az oka annak, hogy a hazai munkáltatók nagy részénél még mindig nem alap? Az átállás nagyobb feladat, mint elsőre gondolnánk, de lehet, hogy többet kockáztat az, aki nem lép.

Mitől igazán hatékony és munkaerőbarát egy iroda?Gyere el a Big Office Day-re november 20-án, és fedezd fel a lehetőségeket! Ezen a napon a Groupama Aréna 3 szintjén minden a legújabb irodafejlesztési trendekről fog szólni. A munkahely-választást befolyásoló legfontosabb tényezők között továbbra is szerepel a fizetés, de a munkahelyi légkör vagy a rugalmas munkavégzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés