Előfizetői tartalom

Meddig szárnyalhat az ingatlanpiac Kelet-Közép-Európában?

Portfolio
Vajon meddig tartható fenn a kelet-közép-európai ingatlanpiacok jelenlegi növekedési üteme? Melyek a legnagyobb kockázatok és milyen lehetőségeket rejtenek az olyan dél-kelet európai fővárosok, mint például Belgrád? – tette fel a kérdéseket a Bécsben megrendezett CEE Property Forum 2019 konferencián Jean-Bernard Wurm, Co-Founder & Managing Director, Secure Legal Title, London.

Míg tavaly a piac készen állt a gyors és magas áron történő vásárlásokra, addig idén a vásárlás már csak egy lehetőség, amivel nem feltétlenül kell élni. A tárgyalások során az eladók is egyre óvatosabbá váltak. A kereskedelmi ingatlanok mellett a lakáspiac is egyre érdekesebb terület, ami iránt a befektetési alapok is érdeklődni kezdtek, de nem az eszköz, sokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés