corvin technology park
Ingatlan

Újabb irodaház cserélt gazdát a Corvin-negyedben

Portfolio
A Corvin Sétány ötödik irodaépületét is értékesítette a Futureal-csoport az OTP ingatlanalapja számára. Az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap vette meg a Corvin Technology Park irodaházat a cégcsoporttól. A tulajdonosváltással közel 100 000 négyzetméter irodaterületre bővül az OTP Ingatlan Befektetetési Alapkezelő által kezelt ingatlanok portfóliója a Corvin Sétányon - derül ki a Futureal közleményéből.

Az összesen 27 300 négyzetméteres Corvin Technology Park irodaház a Corvin Sétány keleti oldalán, a Nokia Skypark közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába kerülő épület első üteme 14 300 négyzetméter, a második 13 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik. A komplexum második ütemének átadása idén novemberben várható. Az első ütem értékesítése lezárult, a második fázis megvásárlásáról pedig adásvételi szerződést kötöttek a felek.

A mostani bejelentés nem volt váratlan az OTP ingatlanalapja részéről, tavaly novemberben ugyanis a Corvin Sétány minden, már felépült irodaházát megvásárolták, illetve előszerződést kötöttek az építés alatt álló Corvin Technology Park két ütemére is. Ez az összesen nyolc "A" kategóriás épület közel 80 000 négyzetméter bruttó irodaterületet tesz ki. 

Property Investment Forum 2019
Ha tudni szeretnéd milyen változások előtt áll a hazai irodapiac, találkozzunk november 21-én a Property Investmetn Forum konferencián.

„A jövőbe mutató Corvin Technology Park értékesítésítésével tovább erősítjük az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alappal kialakított szilárd együttműködést” – mondta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.

Tatár Tibor

Futureal, vezérigazgató

Tatár Tibor a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója, 2005 óta irányítja a Magyarországon és Romániában megvalósított kereskedelmi és városrehabilitációs projektek fejlesztési tevékenységeit. Tatár...
Tovább
Tatár Tibor a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója, 2005 óta irányítja a Magyarországon és Romániában megvalósított kereskedelmi és városrehabilitációs projektek fejlesztési tevékenységeit. Tatár... Tovább

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. 2017-ben indította el „A” kategóriás ingatlanokra koncentráló OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapját. Az Alap korábban a 25 000 négyzetméter alapterületű Skypark irodaházzal bővítette portfólióját. Az OTP Ingatlanbefektetési Alap 2018 novemberében vásárolta meg a sétány már korábban felépült irodaházait, így a Corvin One, a Corvin Towers és a Corvin Corner épületeket. A Corvin Technology Parkkal kiegészülve az ’A’ kategóriás irodaépületek összterülete a Corvin Sétányon hamarosan már meghaladja a 100 000 négyzetméteres bruttó területet.

„A Corvin-negyed kétségtelenül egy dinamikusan fejlődő városrész Budapest belvárosa közelében. Épp ezért fordítunk kiemelt figyelmet a területre. A tavaly novemberi tranzakciót követően most újabb nagy értékű szerződést kötöttünk. A Corvin Technology Park prémium kategóriájú épülete az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap portfoliójába tartozik mostantól” – nyilatkozta a tranzakció kapcsán Dr. Tóth Nándor, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Corvin Technology Park

Corvin Technology Park

1082 Budapest, Corvin sétány
Kiadó terület: 882 m2
Bérleti díj: 15 – 16.5 EUR
Átadás:
2019

Ajánlatot kérek

Schlosser Alexa, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. Akvizíciók és Asset menedzsment területének igazgatója szerint ismét egy olyan „A” kategóriás modern irodaház került az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába, amely magas bérbeadottsága, stabil jövedelemtermelő képessége révén illeszkedik az alap ingatlanportfoliójába.

A Corvin Technology Parkban nagy hangsúlyt kap a zöld környezet, az épület földszintjén belső kertet, legfelső szintjén pedig tetőteraszt alakítanak ki. Emellett hővisszanyerő gépészeti rendszerrel, biciklitárolókkal, zuhanyzókkal, víztakarékos szaniterekkel, valamint elektromosautó-töltőkkel is felszerelik. Az épület tervezésénél kiemelt figyelmet kapott a technológiai vállalatok számára meghatározó magasabb elektromos kapacitás, és a biztonságos áramellátás is.

Office Stage - Út a hatékony irodához
Hogyan válik egy iroda ideális munkakörnyezetté? Mire vágyik a fiatal generáció? Ezekről is szó lesz a Big Office Day programjain.
Autógyár robotokkal
Alteo klub
20191003_0003_MOR
Frankfurti tőzsde
Coaching
Boris Johnson szavazas brexit dontes parlament1500
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
ZDA_GTC_II_v02