Arena Business Campus
Ingatlan

Négy bérlője már van az Atenor új irodaházának

Megkezdődött az Arena Business Campus irodapark második épületének kivitelezése. A fejlesztő Atenor az első épületre már négy bérlővel megállapodott.

Megnyílt csütörtökön a Hungária körúti Arena Business Campus irodakomplexum bemutatóterme. Borbély Zoltán, a fejlesztő Atenor ügyvezetője bejelentette, hogy már négy jelentős bérlővel megállapodtak. Ezen kívül elkezdték a második tömb kivitelezését is, így a tervezett 72 ezer négyzetméternyi irodaterületnek már több mint felénél tartanak.

Arena Business Campus 2

A Portfolio Ingatlan Adatbázisában is szereplő Aréna Business Campus projektet a Vikár és Lukács Építészstúdió, a bemutatótermet pedig Krizsán Barbara belsőépítész tervezte. Az irodapark négy épületből áll, melyek között hatalmas belső kert és gyalogos sétány is lesz. Az első, „A” épület kivitelezése a tervek szerint halad, idén  év végére eléri a szerkezetkész állapotot és 2020 második negyedévében átadják.

Big Office Technology Day 2019
Az év legfontosabb irodai eseményéén ott a helyed. Már most jelentkezz!

A 20.000 m2-es „A” irodaház ötödét kiadták, számos szolgáltató fog költözni a földszintre, valamint egy amerikai központú multinacionális, Fortune 500-as listán szereplő nagyvállalat, közel 2.000 m2 irodaterületre. A második, „B” irodaházat 2021 közepén nyitják meg.

Big Office HR Brand Day 2019
Manapság a HR-eseké a döntő szerep a legjobb iroda kiválasztásában. Sokan közülük elmondják a titkot ezen a konferencián, úgyhogy ne maradj le róla!

Az ügyvezető a Portfolionak elmondta: jól halad a régészeti munka a Bécsi útra tervezett, 16 ezer négyzetméteres irodaház telkén, várhatóan 2020 tavaszán megkezdődhet a kivitelezés, ami a vezető szerint 12-14 hónapot vesz igénybe. Az Atenor Dél-Budán is vásárolt egy nagyobb telket, ott egy kb. 17 ezer négyzetméteres irodaházat fog felhúzni 2022-ig. Több más telekvásárlás is történt az elmúlt időszakban, így a fejlesztő folyamatosan tudja piacra dobni az oda szánt irodaházait.

mnb jegybank hungary
Autógyár robotokkal
Alteo klub
20191003_0003_MOR
Frankfurti tőzsde
Coaching
Boris Johnson szavazas brexit dontes parlament1500
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
ZDA_GTC_II_v02