Előfizetői tartalom

Több ezer az üresen álló önkormányzati lakás

Portfolio
Vajon befolyásolja-e a fővárosi ingatlanárakat a budapesti főpolgármester-választás eredménye? Ennek a kérdésnek jártak utána a koltozzbe.hu ingatlanportál elemzői. A politikát félretéve vizsgálták meg a két esélyes jelölt - Tarlós István és Karácsony Gergely - megválasztásának lehetséges következményeit, kifejezetten a lakhatással kapcsolatos ígéretekre és az üresen álló önkormányzati lakásokban rejlő potenciálra fókuszálva.

Egy adott környék ingatlanárait természetesen rengeteg tényező befolyásolja - a közlekedésfejlesztéstől a bűnmegelőzésen át a zöldterületek arányáig -, ám ezek többsége nehezen számszerűsíthető, hatásuk csak közvetve mérhető. A mostani kampányban azonban nevesítve került terítékre a lakhatás kérdése, ami már jóval kézzelfoghatóbb adatokat jelent. Lássuk, milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés