Előfizetői tartalom

Az év, amikor már erősen fújták a lufit, mégsem tűnt fel senkinek

Portfolio
Harmadik cikkünknél járunk abban a sorozatban, amiben igyekszünk összesszedni az elmúlt 15 év legfontosabb ingatlanpiaci folyamatait, történéseit, tranzakcióit és azokat a témaköröket, amit a szakma, az adott az év végi Property Investment Forumon megvitatott. 12 évvel ezelőtt a piac talán legpozitívabb időszakában voltunk, ömlött a pénz a régióba és Magyarországra is, miközben az óceántúlon már bekövetkezett a másodlagos hitelpiaci válság, mégis sokan úgy gondolták, hogy a magyar piacra nem fog eljutni a korrekció. Nagy tervek, és fejlesztések vették kezdetüket, amiket azóta is várunk. Lássuk, mi történt 2007-ben a hazai és a külföldi ingatlanvilágban és a konferencián!

Property Investment Forum 2019 Idén egy kisebb jubileumot ünneplünk, hiszen immáron 15. alkalommal rendezzük meg a hazai ingatlanszakmával karöltve,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés