Előfizetői tartalom

Az év, amikor már erősen fújták a lufit, mégsem tűnt fel senkinek

Portfolio
Harmadik cikkünknél járunk abban a sorozatban, amiben igyekszünk összesszedni az elmúlt 15 év legfontosabb ingatlanpiaci folyamatait, történéseit, tranzakcióit és azokat a témaköröket, amit a szakma, az adott az év végi Property Investment Forumon megvitatott. 12 évvel ezelőtt a piac talán legpozitívabb időszakában voltunk, ömlött a pénz a régióba és Magyarországra is, miközben az óceántúlon már bekövetkezett a másodlagos hitelpiaci válság, mégis sokan úgy gondolták, hogy a magyar piacra nem fog eljutni a korrekció. Nagy tervek, és fejlesztések vették kezdetüket, amiket azóta is várunk. Lássuk, mi történt 2007-ben a hazai és a külföldi ingatlanvilágban és a konferencián!
Property Investment Forum 2019 Idén egy kisebb jubileumot ünneplünk, hiszen immáron 15. alkalommal rendezzük meg a hazai ingatlanszakmával karöltve, a piac legfontosabb szakmai eseményét, a Property Investment Forumot. INFÓJELENTKEZÉS Miről szólt a 2007-es Property Investment Forum? Másról nem is igazán szólhatott volna egy ingatlanbefektetési konferencia 2007-ben mint arról...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái