Előfizetői tartalom

Kevesen figyelnek rá, pedig ez lehet az ingatlanpiac következő nagy csillaga

Portfolio
A turizmus fellendülésének köszönhetően a régiós hotelpiac rengeteg lehetőséget tartogat, miközben a befektetők számára is egyre vonzóbb eszközzé válik. A turisták igényei a fapados légitársaságok és a szállásmegosztó szolgáltatások terjedésével egyre gyorsabban változnak, azonban hotelfejlesztés szempontjából a kelet-közép-európai régió ma messze a legjobb terep – mondta el a Bécsben megrendezett CEE Property Forum 2019 konferencián Marius Gomola MRICS, Managing Director, Horwath HTL Hungary, Founder, HOTCO. A szállodapiac mellett a konferencián megszólaltak a student housing (magánkollégium) képviselői is, akik szerint az ágazat a régió több országában is erős fellendülés előtt áll.

Szárnyal a régiós szállodapiac Lengyelországban és Magyarországon ma forró a piac, mindenki működő hotelt akar venni de nehéz jó terméket találni korrekt áron. Szerencsére terjed a bérleti konstrukció ami intézményi befektetőket és family office-okat is vonzza. Az, hogy az irodapiac egyre zsúfoltabbá válik, szintén terel a hotelpiac irányába érdeklődőket de elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés