Előfizetői tartalom

Ez most a legnépszerűbb pesti kerület – Mi a siker titka?

Portfolio
Sokarcú, gyorsan fejlődő és családok számára is egyre élhetőbb a XIII. kerület. Növekvő népszerűségét egyebek között ezek a tulajdonságai adják. Pesten az elmúlt 5-6 évben az élbolyba került és most, hogy a Ferdinánd negyed teret ad új, innovatív lakóingatlan fejlesztéseknek úgy tűnik, még jó ideig kirobbanthatatlan lesz az első pozícióból.

A cikk megjelenését a Biggeorge Property Zrt. támogatta. Budapesten a listavezető a XIII. kerület, népszerűsége töretlen, itt összesen 90 beruházásban hirdetnek eladó lakásokat, ez a megvalósítás különböző fázisában lévő fővárosi társasházprojektek ötödét jelenti. Ez az előkelő hely egyszerre több tényező miatt is indokolt: kiválóak a közlekedési kapcsolatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés