Dél-pesti Üzleti Park egy raktárépülete a Diófa fejlesztésében
Ingatlan

Már az alapkezelő is ingatlant fejleszt

Portfolio
Átadták a Dél-pesti Üzleti Park legújabb csarnokát, a létesítmény a Diófa Alapkezelő Zrt. első logisztikai fejlesztése, mely határidőre, 229 munkanap alatt készült el. A közel 10 ezer négyzetméteres csarnokra már az építési szakaszban sikerült előbérleti szerződést kötni - szerepel a Diófa közleményében.

Átadásra került a DÜP legújabb, közel 10 ezer négyzetméteres E épülete. A létesítmény kialakítási munkálatai 2018 negyedik negyedévében kezdődtek és határidőre, mintegy 65 580 munkaóra ráfordítással fejeződtek be idén augusztusban. A legintenzívebb hónapban mintegy napi 17 millió forint értékű beruházás került a csarnokba. Már a csarnok tervezésekor elsődleges szempont volt városi logisztikai és a raktározási/kereskedelmi trendekhez igazodó, rugalmasan változtatható műszaki tartalom kialakítása, melyet viszonylag könnyen lehetett az egyedi bérlői igényekhez alakítani.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
park22 üzleti park

park22 üzleti park

1223 Budapest, Növény utca 7.
Kiadó terület: 18390 m2
Bérleti díj: 5 – 5.5 EUR
Átadás:
2020 Q4

Ajánlatot kérek

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője az ingatlan fejlesztésével járó kihívásokat, valamint a csarnok előnyeit emelte ki: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy határidőre és költségkereten belül sikerült megvalósítani a Diófa Alapkezelő életében első teljeskörű logisztikai ingatlan fejlesztést. Külön öröm, hogy üzleti célunk találkozott a bérlői igénnyel is, így már a fejlesztési szakaszban kiadásra került az új csarnok, mely az átadásától jövedelem termelő épület a Magyar Posta Takarék Befektetési Ingatlanalap portfoliójában.”

Czifra Balázs

Diófa Alapkezelő Zrt., ingatlanbefektetési igazgató

Balázs több mint 20 éves nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal bír, mind tanácsadói, mind fejlesztői környezetben. Értékesítői, befektetői, fejlesztői és vagyonkezelői területeken szerzett jártassá
Tovább
Balázs több mint 20 éves nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal bír, mind tanácsadói, mind fejlesztői környezetben. Értékesítői, befektetői, fejlesztői és vagyonkezelői területeken szerzett jártassá Tovább

Az új épület bérlője, az állatgyógyszer nagykereskedéső és állatgyógyászati készítmények forgalmazásával foglalkozó Tolnagro Állatgyógyászati Kft. A vállalat ütemezetten költözik az új csarnokba, ahol a logisztikai tevékenység mellett az online vásárlók kiszolgálását is végzi.

Property Investment Forum 2019
Érdekel, hogy az e-kereskedelem hogyan alakítja át a raktárpiacot? Mely logisztikai fejlesztésekre lesz igazán szükség a közlejövőben? Többek között erről is szó lesz a Property Investment Forum konferencián, november 21-én.
Frankfurti tőzsde
BÉT
szakkepzes
GettyImages-1174635009
kábítószer
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Tudatos tervezés és stratégia nélkül nincs tőzsdei siker!
CPI gateway office park, irodaház árpád híd