FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Mutatunk 5 irodát, ami annyira menő, hogy akár a hétvégét is eltöltenénk bennük

Portfolio
Az elmúlt néhány évben rengeteg változás történt az irodapiacon a minél hatékonyabb munkavégzés, illetve a nagyobb munkavállalói elkötelezettség elérése érdekében. Ennek a hullámnak az éllovasai olyan tereket hoztak létre, ahonnan az emberek valószínűleg nem nagyon vágynak haza: modernek, inspirálóak, otthonosak és gyakran még szórakoztatóak is. Mutatunk néhány irigyésre méltó példát a nagyvilágból, bár ma már a hazai cégek is egyre kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy dolgozóik csak álmodozzanak az ideális irodai környezetről.

Az irodapiacon jelenleg az egyik legmeghatározóbb irány az élhető, munkaerőbarát terek megteremtése. Egyes vállalatok a végletekig képesek elmenni, és olyan irodákat hoznak létre, amelyek sokkal inkább tűnnek egy hotel és egy szórakozóhely keverékének, mint munkahelynek. Az idei évben például főleg az alábbi trendek váltak meghatározóvá: nyitott és zárt irodák kombinációja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés