hotel recepció
Ingatlan

Egy év múlva nyit Dél-Buda új hotelje

Portfolio
Az ibis Styles Budapest Genius Hotel 2020 őszén nyitja meg kapuit az első vendégek előtt – közölte a fejlesztő Infogroup.

Az új szállodát az Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport és az ibis Styles Budapest Citywest egyik befektetője, Lovas Péter jegyzi. A Prielle Kornélia és a Szerémi utca kereszteződésénél épülő három csillagos hotel modern homlokzata mögé a fejlesztők a természettudományok híres magyar géniuszai által inspirált kreatív belső dizájnt álmodtak meg.

Ibis Styles Genius hotel - Budapest

A 122 szobás ingatlanban természetesen étterem, tárgyaló és parkolási lehetőség is lesz. A nemrég aláírt megállapodás keretében az ibis Styles Budapest Genius szállodát - amely Hotel Genius projekt név alatt épül - az Accor Pannonia Hotels Zrt. fogja üzemeltetni.

Property Investment Forum 2019
Ne hagyd ki az év legfontosabb ingatlanos eseményét! Már most jelentkezz!

Székely Ádám, az Infogroup ügyvezető igazgatója kiemelte: „Hiszünk abban, hogy az ibis Styles Budapest Genius nagymértékben hozzá fog járulni a kerület fejlődéséhez. A szálloda elhelyezkedése is érdekes: közel van a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemhez, ahonnan annyi magyar zseni került ki. A hotel egyaránt vonzó pont lesz a turisták és üzleti utazók számára.”

Székely Ádám
Infogroup, ügyvezető igazgató, tulajdonos
Közgazdász, mint édesapja. Az egyetem elvégzése után először vállalati pénzügyi tanácsadóként szerzett piaci tapasztalatokat, majd ezek birtokában csatlakozott a cégcsoporthoz, ahol az új tevékenységi
Tovább
Közgazdász, mint édesapja. Az egyetem elvégzése után először vállalati pénzügyi tanácsadóként szerzett piaci tapasztalatokat, majd ezek birtokában csatlakozott a cégcsoporthoz, ahol az új tevékenységi Tovább

„Meggyőződésünk, hogy ez a befektetés egy nagyobb együttműködés kezdete a két vállalat között. A budapesti szállodapiacon még mindig van hely modern, új lifestyle szállodáknak” – tette hozzá Frank Reul, az Accor kelet-európai leányvállalata, az Orbis Hotel Group fejlesztési vezetője.

hologram vezető asszisztens
orban viktor uj kozep-europa
élelmiszer étel getty
67-es gyors ut
dpd csarnokepulet market epito
recept kivaltas patika
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
dpd csarnokepulet market epito