CPI gateway office park, irodaház árpád híd
Ingatlan

Új bérlő költözik az Árpád híd melletti irodaparkba

Portfolio
A Randstad Sourceright bérleti megállapodásával 100 százalékos bérbeadottságot ért el az Árpád híd melletti 36 ezer négyzetméteres Gateway Office Park - szerepel a CPI közleményében.

A Randstad Sourceright EMEA Recruitment Center költözik a CPI tulajdonában álló irodaparkba, a nemzetközi cég hazai központja 2019 decemberében veheti át új irodáját a Gateway Office Park 1. torony első emeletén. A CPI rebrand program keretében „bezöldült” 36 ezer négyzetméteres irodakomplexum ezzel a tranzakcióval elérte a 100 százalékos kiadottságot. A Portfolio Ingatlan Adatbázisában szereplő kiadó irodaházak között a Gateway Office Park is megtalálható, az adatok alapján 12,5-13,5 eurós havi négyzetméteráron adják bérbe az ingatlant. A Randstad Sourceright több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat, és bár a közleményben nem szerepelt a bérelt terület, egy főre 10 négyzetméterrel számolva körülbelül 1500 négyzetmétert bérelhetnek, ami havi 19 500 euró, vagyis mintegy 6,5 millió forintnak megfelelő összeg. 

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Balance Loft

Balance Loft

1139 Budapest, Váci út 99.
Kiadó terület: 340 m2
Bérleti díj: 13.5 – 13.5 EUR
Átadás:

Ajánlatot kérek

Az új bérlő a Randstad Sourceright (RSR) a Randstad leányvállalata, a világ egyik vezető HR-szolgáltatója, amelynek éves bevétele meghaladja a 23 milliárd eurót. Az EMEA Recruitment Centert 2013-ban hozták létre, és jelenleg több mint 150 alkalmazottat foglalkoztatnak. A friss megállapodás értelmében a Randstad Sourceright nyitott, világos terekkel, terasszal és saját kertrésszel bővített irodai térben alakítja ki magyarországi központjának új bázisát az Árpád híd tőszomszédságában. A kialakítási munkák megkezdődtek a CPI fejlesztési osztályának irányításával, így a bérlő év végén már beköltözhet a bérleménybe.

Property Investment Forum 2019
November 21-én a Property Investment Forum konferencián a CPI Hungary a klímaváltozással és az irodapiaccal foglalkozó panelbeszélgetésben is részt vesz.

"A CPI - Randstad megállapodás fontos mérföldkő a projekt életében, a Gateway Office Park elérte a 100%-os kiadottságot. A tárgyalási folyamatok során igyekeztünk a projekt minden erősségét, az összes előnyös fundamentumot az ügyfél igényéhez igazítani, hisszük, hogy modern és élhető irodai központot biztosítunk új partnerünknek" - mondta el Bodahelyi András, a Gateway Office Park leasing managere.

Office Stage - Út a hatékony irodához
Ha érdekel, hogy mitől lesz innovatív és agilis a munkakörnyezet és hatékony a munkavégzés, látogass el a november 20-i Big Office Day irodai kiállításra.

"Fontos célunk, hogy az új irodánk könnyen elérhető, korszerű és támogató környezetet biztosítson munkavállalóink és ügyfeleink számára. Az elmúlt 1 évben igyekeztünk a budapesti irodapiacot megvizsgálni saját preferenciáink szerint és a Gateway-re esett a választásunk" - fejtette ki Imre Gábor, a Randstad Sourceright Kft. cégvezetője.

cimlap_olaj0916_2
Kiszivárgott: egy európai Apple-t vagy Google-t szeretne az EU
property awards 2019
The Gutenberg Bible is photographed in the Huntington Library in Pasadena, October 30, 2010.
frankfurtitozsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2019. december 4.
Agrárszektor Konferencia 2019
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
property awards 2019