IMG_20191017_163000
Ingatlan

Átadták Buda legújabb irodaházát (képek)

Portfolio
Átadták Dél-Buda legújabb irodaházát. A Bartók Béla úton megvalósult Bartók Udvar második ütemének 8000 négyzetméteres épületébe már be is költöztek a bérlők. A helyszínről készített képes beszámoló segítségével mutatjuk be az épületet.

Átadták az Infogroup fejlesztésében megvalósult Bartók Udvar második ütemét. Az irodaház egy hosszabb távú fejlesztési koncepció része, melynek keretén belül most 8000 négyzetméter készült el, amivel az irodakomplexum teljes területe elérte a 22 ezer négyzetmétert. A következő években azonban további fejlesztések várhatók, amivel 2022-ben 40 ezer négyzetméternyi irodaterülettel fejeződhet be a teljes projekt.

Székely Ádám

Infogroup, ügyvezető igazgató, tulajdonos

Közgazdász, mint édesapja. Az egyetem elvégzése után először vállalati pénzügyi tanácsadóként szerzett piaci tapasztalatokat, majd ezek birtokában csatlakozott a cégcsoporthoz, ahol az új tevékenységi
Tovább
Közgazdász, mint édesapja. Az egyetem elvégzése után először vállalati pénzügyi tanácsadóként szerzett piaci tapasztalatokat, majd ezek birtokában csatlakozott a cégcsoporthoz, ahol az új tevékenységi Tovább
Big Office Day Konferencia 2019
Az irodapiac aktualitásairól szólalnak meg a szakértők a november 20-án megrendezésre kerülő Big Office Day szakmai rendezvényen.

Az épület megfelel a legmodernebb bérlői elvárásoknak, mind a belső kialakítás, mind az alkalmazott technológiák tekintetében. Az épület külseje egy, az árnyékolást segítő speciális kerámiás üveghomlokzatot kapott, a belső terek rugalmasan oszthatók az egyedi bérlői igények függvényében. Az épület tetején egy panorámás tetőteraszt alakítottak ki, ami egyben közösségi térként is funkcionál.

A dél-budai alpiac éveken át a főváros legmagasabb kihasználtságú irodapiaca volt, a Telekom-székház költözése óta azonban számos épület megüresedett. A Bartók Udvar azonban 100 százalékos kihasználtsággal üzemelteti legújabb épületét. Az irodapiac legújabb számai és információi a BRF ma megjelent elemzésében olvashatók.

Property Investment Forum 2019
Az irodapiac jövőjének kérdései kiemelt témája lesz a november 21-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum 2019 konferenciának.
cimlap_olaj0916_2
Kiszivárgott: egy európai Apple-t vagy Google-t szeretne az EU
property awards 2019
The Gutenberg Bible is photographed in the Huntington Library in Pasadena, October 30, 2010.
frankfurtitozsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2019. december 4.
Agrárszektor Konferencia 2019
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
property awards 2019