Előfizetői tartalom

Hasznos tippek az irodai költözés előtt - Megszólalt a szakértő

Portfolio
Egy bérleti szerződés megkötése, legyen szó akár költözésről vagy egy futó bérlet megújításáról, minden cég életében jelentős esemény. Fokozottan igaz ez, ha egy cég a saját tulajdonú ingatlan kényelmét feladva költözik egy bérelt irodaházba. Dr. Kui Szilárd, a DLA Piper Magyarország vezető ingatlanjogi ügyvédje szerint ha az új bérleti szerződés egy módszeres és részleteiben átgondolt előkészítő folyamat eredményeként kerül megkötésre, bérlőként jelentős jövőbeni költségektől és konfliktusoktól kímélhetjük meg magunkat.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni annak fontosságát, hogy időben kezdjük meg az új bérlet megkötésének előkészítését. A DLA Piper tapasztalatai szerint, ha a bérleményi terület nagysága a 2000 négyzetmétert meghaladja, akkor érdemes legalább 18 hónappal a bérlet kívánt kezdőidőpontja előtt megkezdeni az előkészítést, meghatározni a főbb igényeket és szempontokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés