Előfizetői tartalom

Elkezdtük felvásárolni Lengyelországot

Portfolio
A felvásárlás talán túlzás, de az biztos, hogy egymás után érkeznek a magyar hátterű fejlesztő és befektető cégek által eszközölt lengyel piacon bonyolított vásárlásokról a hírek. Most az Adventum International vásárolt Varsóban egy B+ kategóriás irodaházat, a Renissance Plaza iroda korábbi tulajdonosa a Reinvest Asset Management volt. Az akvizíció az Adventum Quartum ingatlanalap második befektetése kevesebb mint fél év alatt, nyáron szintén Lengyelországban, Poznan városában vásároltak egy irodaházat.
A máltai székhelyű, butik befektetési alapkezelő Adventum International megvásárolta a luxembourgi székhelyű eszköz- és alapkezelő REInvest Asset Managementtől a lengyel főváros dinamikusan fejlődő negyedében elhelyezkedő 10 000 négyzetméteres irodaépületet, a Renaissance Plazát. A 7 szintes, B + osztályú irodaépületet teljes egészében az Orange Polska S.A. bérli. Property...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái