Előfizetői tartalom

Elkezdtük felvásárolni Lengyelországot

Portfolio
A felvásárlás talán túlzás, de az biztos, hogy egymás után érkeznek a magyar hátterű fejlesztő és befektető cégek által eszközölt lengyel piacon bonyolított vásárlásokról a hírek. Most az Adventum International vásárolt Varsóban egy B+ kategóriás irodaházat, a Renissance Plaza iroda korábbi tulajdonosa a Reinvest Asset Management volt. Az akvizíció az Adventum Quartum ingatlanalap második befektetése kevesebb mint fél év alatt, nyáron szintén Lengyelországban, Poznan városában vásároltak egy irodaházat.

A máltai székhelyű, butik befektetési alapkezelő Adventum International megvásárolta a luxembourgi székhelyű eszköz- és alapkezelő REInvest Asset Managementtől a lengyel főváros dinamikusan fejlődő negyedében elhelyezkedő 10 000 négyzetméteres irodaépületet, a Renaissance Plazát. A 7 szintes, B + osztályú irodaépületet teljes egészében az Orange Polska S.A. bérli. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés