Előfizetői tartalom

Négy éve jelentették be az új városrész terveit, ma meg már ott élnek Dél-Budán

Összesen 4-5 ezer lakó és körülbelül 25 ezer dolgozó fog mindennap a Kopaszi-gáton összegyűlni, amint elkészül a Budapart 54 hektáros területén a 15 lakóépület, 13 irodaház és egy szálloda. Szeptemberben az első lakóházban a tulajdonosok már átvehették a kulcsokat, a napokban pedig már a második épület is beköltözhetővé vált, aminek kapcsán a fejlesztő Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatóját, Kiss Ákost kérdeztük meg.

Négy éve jelentették be Budapest egyik legnagyobb új építésű komplex városközpont projektjét, ahová nemrég be is költöztek az első lakók. Nem kevés hit és bizalom kellett az elején, de úgy fest minden összejött. Hogy is néz ki a projekt pontosan? A 2015-ös bejelentés után másfél évvel indult az építkezés az 54 hektáros területen, és mára fontos mérföldkőhöz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés