Előfizetői tartalom

Jött az újabb arculcsapás a lakáspiacon, mégis reménykedhettünk valami jóban

Portfolio
Kettős érzések uralkodtak 2013-ban a hazai ingatlanpiacon, a kereskedelmi ingatlanoknál már egy nagyon enyhe pozitív változás érződött, míg a lakáspiacon jött az újabb arculcsapás, az új lakások száma és a kiadott építési engedélyek ugyanis több tíz százalékkal tovább csökkentek. Mindeközben elkészült a Bálna, de számos más állami beruházás is fennforgást okozott Budapest utcáin. Folytatva a 15 évre visszatekintő sorozatunkat, most a válság utáni siralmas időszak utolsó, illetve a felívelés nulladik évét, vagyis 2013-at vesszük szemügyre. Lássuk mi történt ebben az évben a hazai ingatlanoknál és a kilencedik Property Investment Forumon!

2013-ban lassan már fél évtizede mindenkit az a kérdés foglalkoztatott, hogy vajon mikor ér véget a válság a hazai ingatlanpiacon, mikor érünk a gödör aljára, és mikor jön végre a fordulat. A fejlesztési piac még ebben az évben is éppen csak pislákolt, a kihasználatlansági mutatók az egekben voltak, míg a bérleti díjak jó mélyen, a lakáspiac pedig még mindig tudta sokkolni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái