Előfizetői tartalom

Változásra vágysz a munkahelyeden? - Varázsszó az agilis projektmenedzsment

Portfolio
Szélsebes, nehezen követhető változások a gazdaságban, digitális transzformáció, új típusú ügyfelek a piacon, tudatosabban megfogalmazott, magasabb szintű fogyasztói elvárások, a világot más nézőpontból szemlélő ezredfordulón születettek már a munkaerőpiacon, csökkenő haszonkulcsok, munkaerőhiány, és magas fluktuációs szint jellemzi most az üzleti világot. Címszavakban megfogalmazva a különböző szektorokat érintő kihívásokból néhány. Mindezek miatt létkérdéssé vált, hogy rugalmasan, gyorsan, alacsony költséggel, nagy hatékonysággal és a lehető legkisebb kockázattal termeljünk, szolgáltassunk. A varázsszó az agilis projektmenedzsment lehet - szerepel az edUcate közleményében.

Számos nagyvállalat hagyományos eszközökkel próbál első körben lépést tartani a változásokkal. Piacot kutat, ügyfélvéleményt, elégedettséget mér, munkáltatói márkát épít, igyekszik innovatív gondolkodást meghonosítani a szervezetben, és olyan módszereket próbálgat, amelyekről látja, hogy azokat az eredményeket hozzák a startup világban, amelyekre a nagy cég vezetősége...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái