Agilis projektmenedzsment
Ingatlan

Változásra vágysz a munkahelyeden? - Varázsszó az agilis projektmenedzsment

Portfolio
Szélsebes, nehezen követhető változások a gazdaságban, digitális transzformáció, új típusú ügyfelek a piacon, tudatosabban megfogalmazott, magasabb szintű fogyasztói elvárások, a világot más nézőpontból szemlélő ezredfordulón születettek már a munkaerőpiacon, csökkenő haszonkulcsok, munkaerőhiány, és magas fluktuációs szint jellemzi most az üzleti világot. Címszavakban megfogalmazva a különböző szektorokat érintő kihívásokból néhány. Mindezek miatt létkérdéssé vált, hogy rugalmasan, gyorsan, alacsony költséggel, nagy hatékonysággal és a lehető legkisebb kockázattal termeljünk, szolgáltassunk. A varázsszó az agilis projektmenedzsment lehet - szerepel az edUcate közleményében.

Számos nagyvállalat hagyományos eszközökkel próbál első körben lépést tartani a változásokkal. Piacot kutat, ügyfélvéleményt, elégedettséget mér, munkáltatói márkát épít, igyekszik innovatív gondolkodást meghonosítani a szervezetben, és olyan módszereket próbálgat, amelyekről látja, hogy azokat az eredményeket hozzák a startup világban, amelyekre a nagy cég vezetősége is vágyik. Ilyenkor kezdik mantrázni a varázsszavakat: agilis projektmenedzsment, design thinking, scrum, kanban és társaik. Vajon elég-e ezekből a módszerekből válogatni, és alkalmazni őket? Vagy több kell? A teljes szervezetet átszövő szemléletmódot kell váltani? Mi a vezetők szerepe, és hogy támogathatják őket az agilis coachok? Hogyan mérjük, hogy a tervek szerint haladunk-e a transzformációs folyamatban?

Office Stage - Út a hatékony irodához
Érdekel hogyan válik egy munkahely innovatívvá és mi kell az agilis munkavégzéshez? Hallgasd meg november 20-án a Big Office Day-en az Office Stage erről szóló panelbeszélgetését!

Az edUcate szakemberei úgy vélik, hogy egy nagyvállalatnak, mérete okán hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy átálljon az új típusú működésre. Ennek ellenére sokakat nem gátol ez meg abban, hogy belevágjanak az agilis transzformáció – általában komplex – folyamatába, és ezzel biztosítsák hosszú távú versenyképességüket a piacon. Nemzetközi szinten ma már seregnyi példát találunk a sikeres átalakulásra. Azonban, ha nem előzi meg megfelelő stratégiai tervezés a változás elindítását, előfordulhat, hogy a nagyvállalati környezet számára testidegen kultúra, szervezet, vagy a humán működés mechanizmusának kialakítása már a folyamat elején komoly problémákba ütközik, vagy akár el is hal.

Roska Botond
Ader Janos 2050 Magyarorszag klimasemlegesseg GettyImages-810451352
Varga Judit magyar vetoGettyImages-1156220693
unios tagsag visszaforditas Emmanuel Macron GettyImages-1187821001
Motor app Continental
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Első lépések a tőzsdei megtakarítások felé.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
hullám, óceán, tengerparti lakások