Előfizetői tartalom

Itt robbanhat nagyot a budapesti irodapiac

Portfolio
Hamarosan átadják a BudaPart első irodaházát, folyamatban van egy másik kivitelezése és már három háznak elindították a tervezését, végeredményben pedig összesen 13 iroda fog kinőni a földből ezen a területen. A teljes projekt végére összesen 250 ezer négyzetméternyi iroda-, szálloda és egyéb intézményi terület, valamint akár 15 ezer négyzetméter kiskereskedelmi terület is létrejöhet a lakóházak mellett. Korábban beszámoltunk róla, hogy az első lakóházakba már beköltöztek a lakók, most pedig az új városrész irodapiaci vonatkozásairól kérdeztük Telekesi-Csuhay Borbálát, MRICS, a Property Market értékesítési és vagyongazdálkodási igazgatóját.

Pontosan milyen és mennyi kereskedelmi ingatlan épül a BudaParton? A BudaParton összesen 13 irodaház fejlesztésére van lehetőség. A projekt végére összesen 250 ezer négyzetméternyi iroda-, szálloda és egyéb intézményi terület, valamint akár 15 ezer négyzetméter kiskereskedelmi terület is létrejöhet a lakóházak retail kapacitásával együtt. Jelenleg két irodaház van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés