Előfizetői tartalom

Kettőből egy dolgozó ezért simán lemondana a fizetése egy részéről

Portfolio
Vajon a törődés hosszú távon valóban képes kiváltani a juttatásokra épülő jóléti intézkedéseket? Lehet szép, komfortos, és produktív is egyben a munkahelyi környezet, vagy a dizájn a wellbeing gyilkosa? Mennyire működik a meditáció és mindfulness a munkahelyeken? HR-szakemberként Te is naphosszat rágódsz ezeken a kérdéseken? Nos, gyere el november 20-án a Portfolio Big Ofice Day konferenciára, ahol mindre választ kaphatsz.

November 20-án a Portfolio első alkalommal rendezi meg a Big Office Day konferenciát. Miért most? Mert mit szépítsük, a munkáltatók kiestek a nyeregből, borulni látszik még nagyanyáink örökbecsű mondása is: „aki nem dolgozik, ne is egyék”. Vitatkozol? Nos, vess egy pillantást a vállalatod fluktuációs statisztikáira. Naugye! A munkavállalók szükségletek szintjén jelentkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés